Fabrica te mentine in forma

Fabrica te mentine in forma

Sâmbătă, 15 Martie 2014 21:00

Zece Pentru Alexa | SiSu Tudor| HolyGuns | Tecko Starr | Campina pe Beat | SectiuneaSalajan | El Nino | DutZa | Stres | Giovanni | Cerbu

By Asociatia Ordinul Lupilor, Cosmin Mortzish , Robert D Drg , Cosmin Bunda , fabrica

Zece pentru Alexa

Alexandra Lautaru are 20 de ani, este studentă la Facultatea de Psihologie de la Universitatea Bucureşti. La numai 19 ani, in februarie 2013, in urma unui consult, a ajuns de urgenta la spital unde a fost operata si diagnosticata cu neoplasm ovarian stadiul 3B, mai pescurt CANCER. La nici o luna a urmat a doua operatie, in care i-au fost indepartate tumorile (Cancerul fiind foarte extins). Au urmat 6 cure de citostatice pana in luna August. La citirea RMN-ului efectuat ulterior tratamentului, vestea proasta a venit: boala recidiveaza, este un cancer agresiv, care se extinde repede. In urma sfaturilor medicale si a specialistilor, vestea buna este ca exista o sansa: la clinica MD Anderson, Texas, USA.

Pentru ca trebuie sa plece cat mai repede, deoarece boala avanseaza rapid, are nevoie de ajutorul nostru moral, dar mai ales financiar. Costurile investigatiilor si ale tratamentului depasesc posibilitatile materiale ale prietenilor si ale familiei, iar in acest moment viata ei depinde de bani. Suma de care are nevoie ajunge la peste 200.000$, suma ce ar acoperi costul transpotului, a investigatiilor si a planului de tratament ce va rezulta in urma acestor analize.

Din dorinta de a o sprijini si a o ajuta pe Alexa, a fost pus in miscare proiectul "Zece pentru Alexa", proiect ce consta in organizarea unei serii de concerte, urmand ca taxa de intrare sa fie inlocuita cu o donatie minima de 10 RON pentru a o ajuta pe Alexa.

S-au alaturat cauzei noastre urmatorii:

Tudor Sisu - component al trupei La familia, Haarp Cord si liderul brigazii HolyGuns. Este Golan dinainte sa fie la moda sa afrmi ca esti golan. Cu siguranta nu mai are nevoie de nici o prezentare.

HolyGuns - înseamnă Sișu Tudor, El Nino, SecțiuneaSălăjan, Stres, Giovanni (Il-Egal) și Greku.

TeckoStarr – este baiatul cu platanele. Membrul Haarp Cord si al brigazii HolyGuns ne va ajuta cu warm up-ul in deschidere si de asemenea vom ramane sa ne distram pe playlistul creat de el si la after party.

Cerbu' (MC & Beat Producer) face parte din echipa celui mai nou record label din industria hip hop-ului romanesc, BAS (Big Ass Studio).

Campina Pe Beat - s-a infiintat pe data de 27-Oct-2013 pe baza unui eveniment hip-hop.Staff'ul este alcatuit din 3 Mc :Serghey , CioKo , Rache .

SecțiuneaSălăjan - este unul din cele mai noi „produse urbane" ce reusesc sa aiba succes. Nu se poate numi o trupă deorece relația dintre cei trei componenți este mai veche decât muzica pentru ei, asa că „Secțiunea" este o mare parte din viața lor și o mică parte din cartierul Sălăjan, București. Cu toate că acum cei trei baieti activeaza în această formulă Dinte,Pistol și Robert DRG, trebuiesa ne amintim ca sunt toți MC care au activat și în alte trupe, dar mai important este ca au colaborari cu artișt ica Sișu, Cedry2k, Dragonu AK-47, Pacha Man și au deschis și concerte pentru artiștii mari din aria hip hop.

El Nino, membru marcant al hip-hop-ului underground din Craiova.

DutZa, artist independent, a lansatal bumul"Cu Suflet din Sud" in 2008 in colaborare cu nume precum Tudor Sisu si Arssura.

Stres, membru HaarpCord&Holyguns...este baiatul din Iasi ce face muzica de pus in rama.

Giovanni membru il-egal&holyguns

Povestea Alexei

http://alexala20ani.com/povestea-3/

Conturi unde se pot face donatii..

Raiffeisen Bank – Ron – RO82 RZBR 0000 0600 1490 6847 – Titular : Lautaru Nicoleta Alexandra
Raiffeisen Bank – Euro – RO17 RZBR 0000 0600 1490 6853 – Titular : Lautaru Nicoleta Alexandra

Contact: Cosmin Bunda 0764440023

Informații adiționale

  • Data: 15.03.2014
  • Ora: 21:00
  • Intrare: Donatia minima 10 lei
  • Locatie: Fabrica Club
  • Adresa: 11 iunie nr.50
Citit 1605 ori

In memoria victimelor din clubul ColectivIn memoria victimelor din clubul Colectiv

Meniu Pub Fabrica

Meniul Zilei

Follow Us

Facebook Twitter Google+ FourSquare Youtube

Calendar Club Fabrica

« Martie 2018 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Newsletter Evenimente

Suntem auziti!

Green Sound Team

Gateway Virtual Reality