Fabrica te mentine in forma

Fabrica te mentine in forma

Vineri, 03 Iulie 2015 22:00

Zardonic @ 2 Years and Counting || 2 Years of LoudNoiz Events & R51 Studios @ Club Fabrica

Pe 3 iulie ne revedem dupa o pauza lunga, pentru a sărbători 2 ani de LoudNoiz si R51 Studios in Club Fabrica.
LoudNoiz s-a format in 2013 de la ideea de a reinventa scena Drum'n'Bass si Dubstep din Bucuresti prin lansarea de noi artisti si dj. Initial totul a plecat de la petreceri mici intre prieteni si un Podcast pe internet care promova tinerii artisti. La prima petrecere aniversara băietii de la LoudNoiz si-au propus sa schimbe total conceptul cu care si-au obisnuit publicul, asa ca au organizat petreceri din ce in ce mai mari, acum aducand si artisti internationali. Prima colaborare serioasa a fost cu producătorul francez Habstrakt. La scurt timp dupa Habstrakt au colaborat cu RAM Records reusind sa ii aduca pentru prima data in Bucuresti pe unii dintre cei mai mari artisti DnB ai momentului, DC Breaks. In ultimele luni membrii LoudNoiz au fost implicati in diferite proiecte, fiind nevoiti sa ia o pauza, insa aceasta pauza s-a incheiat. Fiti pregatiti!
Dupa aproape un an de activitate clandestina, R51 Studios si-a reluat activitatea in mod oficial in vara anului 2013. Au inceput prin a promova artistii locali din vestul Romaniei, apoi s-au extins cu cateva evenimente mici prin vara anului 2014. Apogeul lor pana in momentul de fata a fost "Gigahertz Music Festival", unde au fost prezenti artisti precum: Current Value, Maztek, Clarity, Jade, Mindscape, MC Coppa si multi altii.

LoudNoiz si R51 Studios si-au propus ca la aniversarea de 2ani sa aduca un nume greu din scena DnB, Zardonic, care este cunoscut pentru modul unic de a combina Dark DnB, Dubstep cu riff-uri de chitari electrice tipice pieselor metal. Va asiguram ca setul lui va fi o experienta de neuitat!

Va asteptam sa sarbatorim impreuna 2 ani frumosi pe care nu i-am fi avut fara voi!

✯ZARDONIC✯
(Big Riddim Recordings, Jet Set Trash, Human Imprint)
http://www.zardonic.net/
https://soundcloud.com/zardonic
https://www.facebook.com/zardonic

"It's none of it, yet all of it. It's Skrillex meets Slayer. It's a singular entity. It's Zardonic."

Zardonic nu este o trupa, este un concept, o idee, este îmbinarea perfecta dintre divergențe, stiluri care se unesc sub prisma haosului absolut. Este un simbol, o masca, cunoscut in cercul hard EDM-ului international si a heavy metalului underground.

Fie ca apare in fata a 10,000 de oameni in Rusia, ca e cap de afis la festivalurile din Africa de Sud, ca domina Europa si Japonia, Zardonic reprezinta unul dintre cei mai influenti artisti ai momentului care sparge orice bariera a nationalitătilor sau a limitelor psihologice.

✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯

Pret intrare: 20 Lei
Start: 22:00
Guestlist valabil pana in ora 00:00!

✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯ ✯
Pentru acreditari va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Informații adiționale

  • Data: 03.07.2015
  • Ora: 22:00
  • Intrare: 20 lei
  • Locatie: Fabrica Club
  • Adresa: 11 iunie nr.50
Citit 1120 ori

In memoria victimelor din clubul ColectivIn memoria victimelor din clubul Colectiv

Meniu Pub Fabrica

Meniul Zilei

Follow Us

Facebook Twitter Google+ FourSquare Youtube

Calendar Club Fabrica

« Martie 2018 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Newsletter Evenimente

Suntem auziti!

Green Sound Team

Gateway Virtual Reality