Superstitii de Revelion si o invitatie cum nu mai primesti intr-o 100 de ani
Petrecerea de Anul Nou sau Revelionul pe rit nou, pe noul calendar, pentru ca exista si Revelionul pe rit vechi pentru tari
Sos. 11 iunie 50, Bucuresti | 0753.227.422 | office@fabrica-club.ro
Petrecerea de Anul Nou sau Revelionul pe rit nou, pe noul calendar, pentru ca exista si Revelionul pe rit vechi pentru tari
Pentru multi Craciunul inseamna cadouri, distractie, timp petrecut cu familia, vacante la munte, la bunici, intalniri cu prietenii. Dar pe glob Craciunul
Marian Nistor a concertat pe 30 septembrie in Club Fabrica. A fost lume ca la Revelion. Sute de oameni pe scaune si in picioare l-au aclamat pe cel a carui muzica le-a colorat copilaria si adolescenta.
Stiai ca Toamna se numara bobocii, se coc strugurii, se face mustul, se culeg roadele? Si daca tot e un vibe colorat si aromat peste tot, nici noi, cei de la Fabrica nu puteam sa lasam lucrurile mai prejos.
De ce Fabrica în vremea Recoltei? Pentru ca e toamna, pentru ca e ultimul weekend de septembrie si ne-am gandit sa facem ceva special.
Andreea Tănase este fotojurnalist independent și documentarist cu o experiență de peste 15 ani în fotografia de presă. A abordat subiecte diverse, de la știri la reportaje sociale și fotodocumentare și s-a apropiat de contextul social și cultural din România.
S-a dus deja jumătate de vară, dar la Fabrica, pofta de viață și de experiențe gastronomice inedite de abia a început. Și dacă tot intrăm în prima săptămână din cealaltă jumătate de vară, ne-am gândit să vă invităm să explorați un altfel de gust pentru pizza – Pizza Popeye.
Gateway VR studio alături de Fabrica te invită la o seară fantastică de călătorii în lumi virtuale. Noi îți punem la dispoziție un headset de realitate virtuală, iar tu trebuie doar să alegi experiența în care vrei să fii purtat.
Vorbim de pastrama frageda si suculenta de vita, cartofi prajiti cum doar la noi gasesti in stilul Fabrica, castraveti murati, totul asezonat cu un dressing pentru cunoscatori. Dar, asa cum puteai banui, ,,la piece du resistance” din toata aceasta reteta este NYC Pastrami.